Logo

Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο - Νέο επεισόδιο [βίντεο+φωτο]



 
 

Νέος συναγερμός σήμανε για τις διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης για νέο επεισόδιο στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης το Κέντρο Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης έλαβε καταγγελίες για  νέο περιστατικό βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στον Εύοσμο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, την οποία και «χτενίζουν» για τυχόν υπόπτους, που εμπλέκονται στο νέο επεισόδιο καθώς οι νεαροί είχαν απομακρυνθεί.

Πληροφορίες του  grtimnes.gr αναφέρουν ότι , από τις αναζητήσεις μέχρι στιγμής προέκυψαν πέντε προσαγωγές, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί εάν τα άτομα αυτά συμμετείχαν σε οποιοδήποτε επεισόδιο.

"Βεντέτα"  σε εξέλιξη

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Εύοσμο και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι από τρία διαδοχικά επεισόδια τις ημέρες του Πάσχα.

Όπως εκτιμάται η “βεντέτα” φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή από την οποία εξασφάλισε βίντεο η ΕΡΤ 3.

Σύμφωνα με το ertnews.gr,  ανήλικοι μαθητές παίζουν ξύλο στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο δύο άτομα έχουν πέσει στο έδαφος και κάποιοι τους χτυπούν με κλωτσιές. Είναι Μεγάλη Παρασκευή. Δύο άτομα συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθερα. Τρεις μέρες μετά ακολουθεί νέα συμπλοκή με ξύλο έξω από σχολείο της περιοχής.

Είναι δεύτερη μέρα του Πάσχα και από τη συμπλοκή δύο 17χρονοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Ένας 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο 17χρονος που συνελήφθη μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο φόβος για νέο κύκλο συμπλοκών ανησυχεί τους κατοίκους.

Από την αστυνομία αποφασίστηκε να ληφθούν ειδικά μέτρα στην περιοχή.

.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις