Logo

Νεκρός από πυροβολισμούς ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Έντριεν Πέιν [βίντεο+φωτο]



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο μπάσκετ ο θάνατος του Έντριεν Πέιν, πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αμερικάνικων μέσων  ο 31χρονος μπασκετμπολίστας, που έπαιζε πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ενώ την επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος της «Detroit Free Press», Κρις Σολάρι.

Οι αρχές του Ορλάντο ανακοίνωσαν αρχικά πως  ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι του Ορλάντο, η οποία δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του Πέιν, ο ύποπτος έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με το filathlos.gr.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός άσος είχε επιστρέψει λίγες μέρες νωρίτερα στην πατρίδα του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου, με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, 

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.

Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις