Logo

Μάλια: “Δεν με βίασε ο πατέρας μου 100%” – Οι “αδέξιοι αστυνομικοί έχουν κάνει λάθος”, λέει η Βρετανίδα



 
 

“Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον πατέρα μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν μαζί του σε διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το έχω πει αυτό στην ελληνική αστυνομία, αλλά απλά με αγνοούν ”.

Τα παραπανω ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη Daily Mail η Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι κάποιος άγνωστος την βίασε στσ Μάλια της Κρήτης. 

Τώρα η 34χρονη καταγγέλουσσα στρέφεται κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, επειδή συνέλαβε τον πατέρα της για το έγκλημα και κατηγορεί τους Έλληνες αστυνομικούς ότι επέτρεψαν στον βιαστή της να “κυκλοφορεί ελεύθερος”, ενώ κακώς κατηγόρησαν τον 62χρονο πατέρα της για την επίθεση.

Η Αστυνομία υποστηρίζει  ότι ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κόρη του σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δύο την περασμένη εβδομάδα, τη χτύπησε στο πρόσωπο, στη συνέχεια την έσυρε σε μια ερημική παραλία και τη βίασε. Συνελήφθη το Σάββατο και εμφανίστηκε την Τρίτη στον ανακριτή. 

Όπως είπε η 34χρονη στην  Daily Mail ότι ο πατέρας της ήταν πράγματι πίσω στο ξενοδοχείο τους την ώρα της επίθεσης και ότι είναι “100%” πεπεισμένη ότι τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συλλέχθηκαν θα τον αθωώσουν.

“Πρόκειται για μια απίστευτα αγχωτική, τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι αν το τεστ DNA του πατέρα μου τον απαλλάξει, τότε θα είναι ελεύθερος να φύγει”, πρόσθεσε.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η  γυναίκα, που βρισκόταν για διακοπές μαζί με τον πατέρα της στην Κρήτη,  πήγε στην αστυνομία την Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας για να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή και η αστυνομία λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα για αυτόν που της επιτέθηκε, εκτός από το ότι φορούσε ολόλευκα ρούχα.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον πατέρα της γυναίκας – φορώντας ολόλευκα – να τη χτυπά και στη συνέχεια να της επιτίθεται σεξουαλικά. Η ίδια λέει ότι οι “αδέξιοι αστυνομικοί έχουν κάνει λάθος” – επιμένοντας ότι τους είπε ότι ο πατέρας της, και όχι ο επιτιθέμενος, φορούσε ολόλευκα.

Προσθέτει ότι, όταν τελικά συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, “θα δείξουν ότι ήταν πίσω στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκα την επίθεση. “Έχω δώσει στην αστυνομία μια περιγραφή του επιτιθέμενου, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον βρουν”, πρόσθεσε.

‘Όσον αφορά αυτούς, ο πατέρας μου είναι ένοχος και εναπόκειται σε αυτόν να αποδείξει την αθωότητά του. Ξέρω όμως ότι τα αποτελέσματα του DNA θα τον απαλλάξουν από την ενοχή του. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθουν γιατί θέλω απλώς να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό“, είπε.

Ο πατέρας της 34χρονης  εμφανίστηκε στον ανακριτή στο Ηράκλειο, την Τρίτη, όπου δήλωσε αθώος στις κατηγορίες του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας και κρίθηκε προφυλακιστέος 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις