Logo

Μαφιόζικη δολοφονία στο Γέρακα: «Γάζωσαν» ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων [βίντεο]



 
 

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες «γάζωσαν» τον 38χρονο Γιώργο Μήτσου και τον τραυμάτισαν θανάσιμα στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 86, στο ύψος του Γέρακια. 

Σύμφωνα με το irafina.gr,  ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα τον πλησίασαν και κυριολεκτικά  τον “γάζωσαν”. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τουλάχιστον  20 κάλυκες.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν στην περιοχή της Παλλήνης και η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το 2018 είχε υπάρξει και άλλη επίθεση σε άλλο πρατήριο που διατηρούσε το θύμα στο Γέρακα επί των οδών Κλεισθένους και Αναπαύσεως.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-6-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις