Logo

Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο 29χρονης κρατούμενης στο ΑΤ Αγίας Βαρβάρας



 
 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια θανάτου μίας 29χρονης κρατούμενης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας. 

Συγκεκριμένα, η 29χρονη γυναίκα, με καταγωγή από το Κονγκό, μεταφέρθηκε πριν από δύο ημέρες ((στις 19/6) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της .

Όπως έγινε γνωστό, η  29χρονη, για τα αίτια του θανάτου της οποίας διενεργείται έρευνα, είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Βαρβάρας από το Α.Τ. Χαϊδαρίου και επρόκειτο να απελαθεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο κελί της, σε ύπτια θέση, με δυσκολία στην αναπνοή. Οι αστυνομικοί που την εντόπισαν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η ιδια δεν φέρεται να είχε παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το Τζάνειο δεν είχε εμφανή σημάδια που να παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών.

Στα πλαίσια της διεξαγόμενης έρευνας για τα αίτια θναάτου, ήδη το τμήμα ασφαλείας που φέρεται να έχει αναλάβει την υπόθεση έχει επισκεφθεί το νοσοκομείο για να ενημερωθεί για το συμβάν ενώ δεν έχει δοθεί ακόμα η εντολή για νεκροτομή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις