Logo

Θάνατοι Μαλένας-Ίριδας: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ολοκλήρωσε τη μαραθώνια κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ



 
 

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής  της ΓΑΔΑ, η οποία συνολικά υπερβαίνει σε χρόνο τις 9 ώρες.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξετάσθηκε ενόρκως σήμερα Τρίτη από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Η καάθεσή της αξιολογείται από αστυνομικές πηγές ως μαρτυρία -κλειδί ιδιαίτερα για το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, καθώς βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη την ημέρα που καατέληξε το κοριτσάκι. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, έχθηκε "βροχήξ" ερωτήσεων από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι, μεταξύ άλλων της ζήτησαν να  περιγράψει με κάθε  λεπτομέρεια όσα διαδραματίστηκαν την μοιραία για τη ζωή της μικρής Ίριδας μέρα, κυρίως δε για τη στιγμή που εκείνη εντόπισε νεκρό το έξι μηνών κοριτσάκι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασής της ρωτήθηκε επισταμένως πότε ακριβώς ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης - οι δύο αδερφές ήταν μόνες στο σπίτι μαζί με τα δύο κορίτσια της οικογένειας - καθώς και το ΕΚΑΒ,  μετά τον θάνατο της Ίριδας, όπως επίσης και για την σχέση που είχαν εκείνο το χρονικό διάστημα, η  Ρούλα Πισπιρίγκου  με τον γαμπρό της, αλλά και για τις κατά καιρούς εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών στη Δήμηξτρα Πισπιρίγκου είχαν ως στόχο η μάρτυρας να αναφέρει ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου τόσο της Ίριδας όσο και της Μαλένας., καθώς και για τις αντιδράσεις της αδερφής της όταν τα δύο κκοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις