Logo

Αιματηρή συμπλοκή έξω από μπαρ της Ραφήνας - Νεκρός 42χρονος [φωτο]



 
 

Αιματηρή συμπλοκή, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το "Sante Rock Bar", στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα.

Νεκρός είναι ένας 42χρονος, που ονομαζόταν Δημήτρης Κόρδας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο  Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε πάει σε ένα μπαρ της περιοχής, μαζί με τον ξάδελφό του και δύο γυναίκες για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκαν άλλες δύο κοπέλες.

Κάποια στιγμή ο 42χρονος Δημήτρης σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Εκεί διαπληκτίστηκε με ένα άτομο, πιθανότατα, επειδή ο 42χρονος φέρεται να μίλησε στην κοπέλα του και εκείνος να παρεξηγήθηκε.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η αφορμή ήταν άλλη, και συγκεκριμένα η σειρά για την… τουαλέτα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μετά το φραστικό επεισόδιο, ο 42χρονος επέστρεψε στην παρέα του και τότε ο ξάδελφός του τον ρώτησε τι συνέβη. Το θύμα του απάντησε “τίποτα, μην ασχολείσαι”, καθώς θεώρησε πως το επεισόδιο είχε λήξει.  Όμως, δεν είχε φανταστεί πως ο καβγάς αυτός θα ήταν μοιραίος για τη ζωή του.

Το θύμα ξυλοκοπήθηκε άγρια, τουλάχιστον από 4 άτομα πιθανότατα και με σιδηρογροθιά, λένε οι πληροφορίες. 

Ο 38χρονος είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. 

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον  κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

\Όπως μεταδίδει το enikos.gr, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη, καθώς γνωρίζει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το μπαρ μετά την φονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας irafina.gr, ο 42χρονος ήταν από τον Μαραθώνα και πήγαινε συχνά στη Ραφήνα. Τόσο το θύμα, όσο και οι δράστες ήταν θαμώνες του μαγαζιού.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ λαμβάνουν μαρτυρίες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς ειπώθηκε στις τουαλέτες του μπαρ ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις