Logo

Πέτρος Μαντούβαλος: Τέθηκε σε υποχρεωτική αργία



 
 

mantouvalos_13-2-2011Ο Πέτρος Μαντούβαλος τέθηκε εκτός  Δημοτικού Συμβουλίου, με απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης της περιφέρειας Ηλία Λιακόπουλου.

Ειδικότερα, η απόφαση κάνει λόγο για «υποχρεωτική αργία» από τα καθήκοντά του στο Δ.Σ. του Δήμου Πειραιώς, καθώς εξακολουθεί να είναι κατηγορούμενος σε υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Όπως επισήμαιναν νομικοί κύκλοι «η αναίρεση του Αρείου Πάγου κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας «αναβίωσε» την κατάσταση της εκκρεμοδικίας που υφίστατο για τον Π. Μαντούβαλο προ της απαλλαγής του

Έτσι, πρόσθεταν οι ίδιοι κύκλοι, με βάση και το νέο «καλλικρατικό» νόμο που διέπει τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Λιακόπουλος ήταν υποχρεωμένος να εκδώσει την επίμαχη απόφαση με την οποία ουσιαστικά απαγορεύεται στον γνωστό δικηγόρο και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ως Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Περαιά μόνο αν απαλλαγεί εκ νέου για τις σχετικές με εμπλοκή σε παραδικαστικό κύκλωμα κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις