Logo

Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Στέφανος Παύλου



 
 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο δικηγόρος και καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Στέφανος Παύλου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα, όπου και παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ποινικές Επιστήμες του Νομικού Τμήματος ΑΠΘ.

Ήταν δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και συνεργάτης στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών επιστημών ΑΠΘ. Επιπλέον ήταν Ειδικός Επιστήμονας του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Θράκης, Λέκτορας ΔΠΘ, Επίκουρος Καθηγητής ΔΠΘ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΔΠΘ και Τακτικός Καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ.

Από το 1990 δίδασκε τα προπτυχιακά μαθήματα: «Ποινικό Δίκαιο Ι», «Ποινικό Δίκαιο ΙΙ», «Ποινικό Δίκαιο ΙΙΙ», «Εφαρμογές Ουσιαστικού Ποινικού και Ποινικού Δικονομικού Δικαίου», «Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι» και «Ειδικό Ποινικό Δίκαιο» και από το 1999 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος το μάθημα των «Ειδικών Ποινικών Νόμων» και του «Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου», όντας επιβλέπων σε διπλωματικές εργασίες στο πεδίο του Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου καθώς και σε διδακτορικές διατριβές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις