Logo

Η εκδήλωση για τα 31 χρόνια πορείας της εφημερίδας ” Η Ξηρονομή” [βίντεο+φωτο]



 
 

31 χρόνια πορείας για την τοπική εφημερίδα «Η Ξηρονομή» γιορτάστηκαν το Σάββατο, 30 Ιουλίου στην κατάμεστη πλατεία του ομώνυμου χωριού, με απόδοση αναμνηστικών σε εκδότες, δημοσιογράφους αλλά και ανθρώπους που στήριξαν διαχρονικά την έκδοση τους, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Προηγήθηκαν αναμνηστικά στους επιτυχόντες μαθητές και φοιτητές που έλκουν την καταγωγή τους από την Κοινότητα Ξηρονομής ενώ στον ίδιο χώρο υπήρχε και υπαίθρια έκθεση με τοπική προϊόντα της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξηρονομαίων κ. Κώστας Νίκας και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε όλους όσους διαχρονικά στηρίζουν τον σύλλογο και τις δραστηριότητες τους, το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος, τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου, τους εκπροσώπους του α` και β` βαθμού αυτοδιοίκησης, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομής κ. Στάθη Κεφαλά, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που ειχαν πλημμυρίσει την πλατεία του χωριού.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Λάμπρος Ρόδης.

Η βραδιά έκλεισε με αφιέρωμα στο Σμυρνέικο τραγούδι από ντόπιους καλλιτέχνες.Ο Σύλλογος των Ξηρονομαίων φανέρωσε για άλλη μια φορά ότι παραμένει ένα πυρήνας που γύρω του παράγεται μια υποδειγματική πολιτιστική και πνευματική δραστηριότητα στο Δήμο Θηβαίων.

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-8-2022 από directNEWS.gr πηγή: tvstar.gr


Τελευταίες Ειδήσεις