Logo

Στην ανακρίτρια ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι [βίντεο]



 
 

Στην 25η τακτική ανακρίτρια  οδηγήθηκε στις 10:00  το πρωί της Δευτέρας  ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθη και ομολόγησε προφοικά στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο νεαρός συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους εισήλθε στα ανακριτικά γραφεία των δικαστηρίων της Ευελπίδων. 

Ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου, καθώς ο δικηγόρος του σήμερα ενημερώνεται επί της δικογραφίας και λαμβάνει σχετικά αντίγραφα. 

Στα δικαστήρια βρίσκεται,, επίσης και ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης, Σίμου Καρολίδη, ο οποίος θα καταθέσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα ζητήσει να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας. 

Διαφορετικά ονόματα 

Ο νεαρός κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα  ζούσε χωρίς νόμιμα έγγραφα στην Αθήνα και είχε υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο εκκρεμούσε.

Επίσης εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά ονόματα  (διαφορετικά επίθετα, πατρώνυμα και μητρώνυμα) και τρεις διαφορετικές ηλικίες.

Όπως έγινε γνωστό, άλλοτε  δήλωνε ημερομηνία γέννησης το 1999, άλλοτε το 2001, άλλοτε μια τρίτη ημερομηνία. Μάλιστα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς ήταν σεσημασμένος για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ 

Ο σύντροφος της Νικολέτας μετά τη δολοφονία της 17χρονης διέφυγε στη Θεσσαλονίκη και οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του στη Βόρεια Ελλάδα. μία ημέρα πριν περάσει τα σύνορα.

Οι Έλληνες αστυνομικοί ειδοποίησαν τις αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, ότι υπήρχε ισχυρή πιθανότητα ο καταζητούμενος να βρεθεί στα εδάφη τους.

Ο κατηγορούμενος, που κρατείται στην Ασφάλεια χωρίς να δείχνει μεταμέλεια για την αποτρόπαιη πράξη του, εκτιμάται ότι είχε συνεργούς στο σχέδιο διαφυγής του. 

Ο νεαρός έχει καταλάβει τι έχει κάνει και παραμένει κρατούμενος στην Ασφάλεια, χωρίς να δείχνει ίχνος μεταμέλειας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εφεξής το ενδεχόμενο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος να είχε συνεργούς στο σχέδιο διαφυγής του. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα για υπόθαλψη εγκληματία. 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί διερευνούν ποιοί ενδεχομένως παρείσαν καταφύγιο στον καταζητούμενο νεαρό και ποιοι πιθανότατα του έδωσαν καινούριες κάρτες sim, καθώς ο ίδιος είχε πετάξει το δικό του κινητό τηλέφωνο καθώς και εκείνο της 17χρονης. καθώς και ποιοι τον βοήθησαν να περάσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων. 

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση από την αστυνομική έρευνα είναι ποιοι παρείχαν καταφύγιο στον 22χρονο, ποιοι –και εάν- του έδωσαν καινούργιες κάρτες sim (αφού πρώτα εκείνος πέταξε το κινητό του τηλέφωνο και το κινητό της 17χρονης) αλλά και ποιοι μπορεί να τον βοήθησαν να περάσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας.

Από την έρευνά τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη διαπιστώσει ότι ο νεαρ΄ςο πέρασε το  βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί προφανώς έκανε «επαφές» με πρόσωπα  που θα τον βοηθούσαν να φύγει από τη χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικέςπηγές το πρώτο πράγμα που ανέφερε ο νεαρός Πακιστανος σε ομοεθνείς του αμέσως μετά τη δολοφονία ήταν πως: «Θα φύγω για Θεσσαλονίκη».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τρεις Πακιστανους με τους οποίους συνταξίδεψε ο καθι' ομολογία δράστης μέχρι τη Βόρεια Μακεδονία και οι οποίοι επεστράφησαν ως παράτυποι μετανάστες στη χώρα μας.

Ζηλόφθονος

Η Νικολέτα διατηρούσε σχέσεις με τον νεαρό που έγινε ο δολοφόνος της το τελευταίο πεντάμηνο. Η οικογένειά της  αναφερόμενη σε αυτή τη σχέση την παρουσιάζει ως κόλαση για τη 17χρονη 

«Εντάσεις υπήρχαν και τα Χριστούγεννα. Γνωρίζει και το οικείο περιβάλλον ότι είχαν εντάσεις και γ’ αυτό ήθελε να χωρίσει. Όμως η ζηλοφθονία του δεν άφηνε την κοπέλα να τον χωρίσει. Δεν δέχτηκε να τον χωρίσει», ανέφερε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης.

«Ντροπή του. Για την ηλικία του κι όλας. Την ηλικία τη μικρή που έχουν κι οι δύο. Σαν να ήταν κανένας μεγάλος, ξέρω γω, και υπέφερε στη ζωή του πολλά. Ξέρω γω… αλλά τώρα, για την ηλικία του που ήταν μικροί και οι δύο… τι να πω. Λυπάμαι πολύ», δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας της άτυχης Νικολέτας, περιγράφει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τρία μικρότερα αδέλφια της 17χρονης.

«Τι να πουν τα παιδιά; Τα παιδιά, παιδιά είναι δεν μπορούν να πουν κάτι. Τώρα, πάνω στο θυμό… πολλά λένε. Πολλά θα πούνε».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις