Logo

Εργατικό δυστύχημα στην Πρέβεζα: Δύο συλλήψεις για την έκρηξη - Δύο νεκροί εργαζόμενοι, ένας τραυματίας



 
 

Συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα συγκονίστηκε από ισχυρή έκρηξη που  σημειώθηκε την Κυριακή.  Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι  και ένας ακόμη να τραυματιστεί.

Πληροφρίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε,  περίπου στις 15:30. σε επιχείρηση στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου

Εκείνη την ώρα οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι, επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια της οξυγονοκόλλησης εξερράγη φιάλη προπανίου. 

Οι δύο εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν, ένας 39χρονος από την περιοχή και ένας 40χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον τραυματία αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Πατέρας τριών παιδιών ο 40χρονος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 40χρονου Έλληνα στον Μύτικα Πρέβεζας, απ΄όπου καταγόταν. Όπως αναφέρει το onprevezanews.gr, ο άτυχος εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Οι σοροί των δύο θυμάτων, του 40χρονου αλλά και του 39χρονου Αλβανού, θα μεταφερθούν στα Ιωάννινα για νεκροψία – νεκροτομή.

Όσον αφορά στον τραυματία, έναν 49χρονο Έλληνα κάτοικο Καστροσυκιάς Πρέβεζας, έχει τραύματα στα αυτιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις