Logo

Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη ο άντρας της!



 
 

Δεν τα κατάφερε τελικά η άτυχη γυναίκα από την Κομοτηνή, η οποία την περασμένη Πέμπτη, 8/9, είχε δεχτεί επίθεση από τον σύζυγό της γιατί τού ζήτησε να χωρίσουν!

Η γυναίκα νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου είχε διασωληνωθεί με πάνω 70% εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Κατόπιν μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στη Θεσσαλονίκη όπου τελικά κατέληξε. Ο 62χρονος δράστης έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, κατηγορία που θα αλλάξει καθώς η γυναίκα πέθανε. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να το «μετάνιωσε», έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ανάπηρη, καθώς είχε χάσει το πόδι της από διαβήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι ΑμεΑ. Όπως είχαν μεταδώσει τότε τοπικά μέσα, το παιδί της οικογένειας, ένα αγόρι, 15 ετών, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς που το είδαν να κινείται εμφανώς χωρίς συναίσθηση προσανατολισμού, ακόμη και μέσα στον δρόμο, με κίνδυνο να παρασυρθεί από διερχόμενα οχήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-9-2022 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις