Logo

Κρήτη: Θρίλερ με απαγχονισμένο τουρίστα στο φαράγγι του Λiσσού στη Σούγια Χανίων



 
 

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού τουρίστα στην περιοχή της Σούγιας, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία βρέθηκε σε ε σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού στη Σούγια Χανίων

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν απαγχονισμένος, γεγονός που  “δείχνει” αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άμεσα  έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το δέντρο όπου βρέθηκε απαγχονισμένος και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 57χρονο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση μεταφοράς υης σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

Στην περίπτωση που επιβεβαωθεί η προφανής εκδοχή της αυτοκτονίας κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τον Γερμανό τουρίστα να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. 

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές τονίζουν  ότι παρά τις ενδείξεις για αυτοκτονία προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια  θάνατο του Γερμανού τουρίστα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-9-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις