Logo

Καλαμπάκα: Μακελειό στη λαϊκή με... τρελό αγροτικό - Μία νεκρή, δύο τραυματίες [φωτο]



 
 

Μία νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το  μεσημέρι της Παρασκευής σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκ, όταν σε ένα ΙΧ φορτηγό (αγροτικό) που οδηγούσε παραγωγός. «κόλλησε» το γκάζι, όπως ο ίδιος υποστήριξε. 

Το όχημα... ,μπούκαρε μέσα στον κόσμο και στους πάγκους παρασύροντας δύο γυναίκες και έναν άνδρα. 

η σύζυγος του οδηγού που ήταν μία εκ των τριών τραυματιών άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ πρόκειται για μία 80χρονη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων μαζί με τους άλλους δυο τραυματίες. 

Το όχημα του παραγωγού ακολούθησε μία τρελή πορεί αμέσα στη λαϊκη. Εκτός από τους ανθρώους παρέσυρε πάγκους, χτύπησε σε ένα άλλο όχημα και, τελικά, σταμάτησε σε κατάστημα.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο όποιος είναι και παραγωγός στη λαϊκή, ανδέφερε  ότι «κόλλησε» το γκάζι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει το όχημα.

 «Σκότωσα τη γυναίκα μου» φώναζε πανικόβλητος ο παραγωγός, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο οδηγός και παραγωγός υποστήριξε ότι κόλλησε το γκάζε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα δύο άτομα.

Η γυναίκα του τον βοηθούσε να φορτώσει τα πράγματα της λαϊκής στο φορτηγό και ήταν το πρώτο άτομο που παρασύρθηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις