Logo

Κρήτη: Επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της - Στο ΠΑΓΝΗ ο άνδρας,τι υποστηρίζει η γυναίκα [φώτο]



 
 

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δράστης της επίθεσης φέρεται να ήταν η σύζυγός του.

Πληροφορίες του  creta24.gr, αναφέρουν πως ο 36χρονος άνδρας βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η γυναίκα, άγνωστο υπό από ποιες συνθήκες, του έκανε επίθεση .

Ο άνδρας, γνωστός Κρητικός που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μεγάλη υπόθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το θύμα της επίθεσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές , για ένοπλες ληστείες, ενώ πριν λίγο καιρό αποφυλακίστηκε. 

Η 38χρονη αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. 

. Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί ί κάκωση στην αριστερή πλευρά, ενώ πρόβλημα παρουσιάζει και το μάτι της ίδιας πλευράς. Μάλιστα  δεν αποκλείεται  και η μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα..

 "Ανυπόστατες κατηγορίες"

Την ώρα που η 38χρονη Ηρακλειώτισσα αναζητείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου, για επίθεση εις βάρος του εν διαστάση σύζύγου της με καυστικό υγρό, υπάρχει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια σε πρώτο πλάνο.

Στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η ίδια, τοποθετείται δημόσια προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως υποστηρίζει, για όσα την αποδίδονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ανυπόστατα. Μέσα από το βίντεο ζητάει από τους ακολούθους της να σεβαστούν την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και να δείξουν ευαισθησία

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο άνδρα της. Για την αστυνομία το υγρό δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις