Logo

Σάμος: Ζευγάρι νεκρό από πυρκαγιά σε σπίτι στο Παλαιό Καρλόβασι



 
 

'Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακή στη Σάμο, όταν σε σπίτι ξέσπασε φωτιά από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, πιθανότατα στην κουζίνα του σπιτιού και πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις. Επιτόπου έσπευσαν οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άντρες και παρόλες τις προσπάθειες τους η φωτιά κατάφερε να κάψει ολοσχερώς την κατοικία εσωτερικά.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα όταν αντίκρισαν στον χώρο της κουζίνας αποτεφρωμένο τον άνδρα και στο μπάνιο του σπιτιού την σύζυγό του νεκρή από αναθυμιάσεις.

Η φωτιά έσβησε μετά από δυο ώρες περίπου και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες για να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλανά σπίτια.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Στην προσπάθεια να περιορίσει την φωτιά, υπέστη εγκαύματα στο χέρι και δύσπνοια λόγω του πυκνού καπνού.

Σύμφωνα με το samos24.gr, Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-10-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις