Logo

Αμαξοστοιχία παρέσυρε αυτοκίνητο στο ύψος της Χαμοστέρνας [φωτο]



 
 

Τροχαίο ατύχημα με τρένο σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο ύψος της Χαμοστέρνας, όταν αμαξοστοιχία παρέσυρε αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, Χρήστος Γιαννούλης, τόσο η αμαξοστοιχία όσο και το αυτοκίνητο έχουν υποστεί ζημιές.

Οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης με αφορμή το συγκεκριμένο ατύχημα θέτουν ξανά το θέμα με τις μερικώς ή κακά φυλασσόμενες σιδηροδρομικές διαβάσεις.

«Η ανάγκη πρόσληψης φυλάκων για την κάλυψη των πολλαπλών κενών και η κατάλληλη εκπαίδευσή τους αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ενίσχυση της ασφάλειας στον σιδηρόδρομο. Την ώρα που 160 φύλακες, οι οποίοι είχαν προληφθεί το 2019 με συμβάσεις ορισμένου χρόνου βρίσκονται στον «αέρα», ο κ. Καραμανλής έχει παραδώσει τη φύλαξη των διαβάσεων σε εργολάβους, που απασχολούν προσωπικό χωρίς εκπαίδευση» τονίζουν μεταξύ άλλων σε κοινή δήλωσή τους οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις