Logo

Κρήτη: Νεαρός μαχαίρωσε αστυνομικό και εκείνος τον πυροβόλησε! [βίντεο]



 
 

Αιματηρό περιστατικό με "πρωταγωνιστές" έναν νεαρό και έναν εν ενεργεία αστυνομικό σημείωθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. 

Ο αστυνομικός, ειδικότερα,. φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος τον μαχαίρωσε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα καβγάς 4 ατόμων ΄σημειώθηκε έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.  Ο αστυνομικός, που βρισκόταν τυχαία στο μπαρ, βγήκε για να χωρίσει τα άτομα που καβγάδιζαν. 

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr,  ένας νεαρός, που ήταν ένας από τους τέσσερις οι οποίοι εμπλέκονταν στον καβγά χτύπησε με μαχαίρι τον αστυνομικό. Ο τελευταίος, που τραυματίστηκε ελαφρά, πυροβόλησε τον νεαρό. 

Η σφαίρα από το όπλο του αστυνομικού προκάλεσε διαμπερές τραύμα στον νεαρό, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου,  που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ο αστυνομικός.

Η έρευνα για το αιματηρό επεισόδιο είναι σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν συγκεντρώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Η αιτία του καβγά

Όπως αναφέρει το cretalive.gr,.  ο  αστυνομικός ηλικίας 33 ετών, ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε στο μπαρ. 

Το αιματηρίο περιστατικό προκλήθηκε από μια παρεξήγηση. 

Όπως λένε οι πληροφορίες, στο μπαρ εργαζόταν ο πατέρας του νεαρού, ηλικίας 26 ετώ, ο οποίος διασκέδαζε, επίσης, με την παρέα του. Κάποια στιγμή . φέρεται να ειπώθηκε κάτι προσβλητικό για τον πατέρα, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του 26χρονου ο οποίος θέλησε να "καθαρίσει".

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δε σχετίζεται με το επεισόδιο, αλλά βλέποντας την αναστάτωση, έσπευσε για να βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο αστυνομικός ανταπέδωσε πυροβολώντας. Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου από το Μυλοπόταμου καθώς και κάποιων ακόμη ατόμων από την παρέα του δράστη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2023 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις