Logo

Ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού κοριτσιού μέσα σε σχολικό λεωφορείο [βίντεο]



 
 

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις πήρε η δημοσιοποίηση βίντεο μέσα από σχολικό λεωφορείο στην Φλόριντα, όπου δείχνει έναν έφηβο να ξυλοκοπεί ανελέητα, με δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι ένα κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών.

Μετά από αρκετή ώρα, μόλις ο νταής σταμάτα τα χτυπήματα, αμέσως ένα άλλο παιδί, προφανώς ακολουθώντας το παράδειγμα του, αρχίζει και αυτό να χτυπά το κοριτσάκι.

Όπως μεταδίδει το newsbreak.gr, τα γεγονότα που ακολούθησαν, εξόργισαν μεγάλο μέρος του αμερικανικού κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν άμεσα το σχολείο για αυτό που συνέβη, λαμβάνοντας όμως την απίστευτη απάντηση ότι το σχολείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το συμβάν!

Μόλις η απάντηση του σχολείου έγινε γνωστή, στις ΗΠΑ επικράτησε σάλος. Το βίντεο αναπαρήχθη εκατομμύρια φορές και οι χρήστες ζητούσαν την άμεση σύλληψη τόσο του εφήβου όσο και των γονέων για παραμέληση εποπτείας. Μεγάλο μέρος του κοινού μάλιστα ζητούσε να ασκηθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Έπειτα από την κατακραυγή, η αστυνομία ανακοίνωσε πως έφτασε επιτέλους υπό κράτηση τον νεαρό δράστη.

Το πιο τραγικό όμως όλων είναι πως μετά την σύλληψη έγινε γνωστό πως η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, λίγες ημέρες πριν τον ξυλοδαρμό είχε καταγγείλει κρούσματα βίας στο ίδιο σχολείο. Τελικά έπρεπε να ξυλοκοπηθεί βάναυσα η κόρη της για να εισακουστεί…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με δική σας ευθύνη:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-2-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις