Logo

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα δικαστήρια τη Δευτέρα και την Τρίτη



 
 

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, αναστέλλεται λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το χρονικό διάστημα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου και της Τρίτης (7/2) η λειτουργία όλων των Δικαστηρίων της Περιφέρειας Αττικής (Αθηνών- Πειραιώς) και των Περιφερειακων Ενοτήτων Βοιωτίας (Θήβών- Λειβαδιάς) και Ευβοιας (Χαλκίδας) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Θα ακολουθησει τις επόμενες ώρες η έκδοση σχετικής Υπουργικής αποφάσεως.

Κλειστές και οι λαϊκές αύριο

Κλειστές, όμως, θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και οι λαϊκές αγορές σε όλη την Αττική, με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην περιοχή το επόμενο 24ωρο.

Ειδικότερα, με στόχο την προστασία των πωλητών λαϊκών αγορών, αλλά και των καταναλωτών και με αφορμή τις προβλέψεις της ΕΜΥ, «με απόφαση της Περιφέρειας και κατόπιν σχετικής σύστασης από το Υπ. Πολιτικής Προστασίας, κλειστές θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, οι λαϊκές αγορές σε όλους τους Δήμους της Αττικής».

Με νεότερη ανακοίνωση και αφού αξιολογηθούν τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα, θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών στην Αττική την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Τηλεργασία τη Δευτέρα στο δημόσιο

Τηλεργασία θα ισχύσει αύριο, Δευτέρα στον δημόσιο τομέα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την πορεία της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος υπάρχει ισχυρή σύσταση να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο και ο ιδιωτικός τομέας όπου αυτό είναι εφικτό.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις