Logo

Μαρούσι: Δακρυγόνα και εκκένωση στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού



 
 

Kεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί, λόγω επεισοδίων, ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup στο βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κοντά στις πόρτες του γηπέδου περίπου μία ώρα πριν το ματς για να διαλύσει κάποια μικροεπεισόδια και τα δακρυγόνα δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στο γυμναστήριο. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο, ώστε να αποκλειστεί το σενάριο της αναβολής. Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να αποχωρούν χωρίς άλλα έκτροπα.

Μάλιστα ο Κουβανός βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα αποδυτήρια, που τον δείχνει δακρυσμένο. «Τα μάτια μου, δεν μπορώ να δω!» έγραψε. «Στα πρώτα 10-15 λεπτά, ένιωσα τον χειρότερο πόνο της ζωής μου. Κάτι πάει λάθος εδώ. Είναι άθλημα και όχι πόλεμος».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο του Ρέντη με 3-1 και χρειάζεται δύο σετ στον επαναληπτικό για να προκριθεί στον τελικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2023 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις