Logo

Αρσάκειο: Τι υποστηρίζει για το περιστατικό άγριου bullying σε μαθητή



 
 

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρσάκειο για το περιστατικό άγριου bullying από έξι 15χρονους (πέντε αγόρια και ένα κορίτσι), σε βάρος συμμαθητή τους την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σχολείο.

Για το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις 15χρονους ενώ οι άλλοι δύο δεν εντοπίστηκαν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλοι τους κατηγορούνται για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία σε βάρος συνομήλικού τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την ώρα του διαλείμματος, οι έξι 15χρονοι ακινητοποίησαν τον συμμαθητή τους, τον έδεσαν με σχοινί και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον κοροϊδεύουν. Στη συνέχεια τύλιξαν το σχοινί στον λαιμό του συμμαθητή τους με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Όταν το παιδί επέστρεψε σπίτι η μητέρα του είδε τα σημάδια και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρσάκειο

«Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός τής ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων). Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-4-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις