Logo

Θεσσαλονίκη: Γονείς καταγγέλλουν ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου τους από αστυνομικό στη Μενεμένη



 
 

Περιστατικό ξυλοδαρμού του παιδιού τους από αστυνομικό το μεσημέρι της Πέμπτης κατήγγειλαν οι γονείς ενός 15χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος με έναν φίλο του έπαιζαν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη, άρπαξαν μία τσάντα με τρόφιμα από μία κυρία. Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους αλλά και από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός έσπευσε να επιπλήξει τα παιδιά, ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, χτύπησε τον 15χρονο, τον έριξε κάτω και έβαλε το πόδι του πάνω του, όσο βρισκόταν στο έδαφος, επί τέσσερα λεπτά.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την Πέμπτη και φέρει κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της μητέρας του παιδιού, Μαρίας Θεοδωράκη, όταν έμαθε για τον ξυλοδαρμό ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό και εκείνος της είπε αρχικά «καλά του έκανα» και στη συνέχεια να πει στον σύζυγό της να πάει να τον βρει. Ο πατέρας του 15χρονου, βρήκε τον αστυνομικό και τον χτύπησε. Ο αστυνομικός πήγε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, συνελήφθησαν αμφότεροι και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από εντολή Εισαγγελέα. Το παιδί βρήκε μία παρατημένη σακούλα με κρέας, με τους φίλους του, και την πήρε.

Σε ό,τι αφορά τη σακούλα με τα τρόφιμα, η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί της δεν έκλεψε τη σακούλα αλλά την βρήκε παρατημένη έξω από κατάστημα, την πήρε και την άφησε στο προαύλιο της Εκκλησίας, για να την βρει κάποιος που την είχε περισσότερο ανάγκη.

Από την πλευρά του, το στέλεχος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, διαψεύδει το περιστατικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2023 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ


Τελευταίες Ειδήσεις