Logo

Ασπρόπυργος: Ένοπλοι με καλάσνικοφ έκαψαν δύο νταλίκες σε χώρο στάθμευσης [φωτο]



 
 

Εμπρηστική επίθεση από ένοπλους δράστες σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (10-6) σε χώρο στάθμευσης φορτηγών στην οδό Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στον χώρο στάθμευσης φορτηγών δίπλα από βενζινάδικο, ακινητοποίησαν απειλώντας τον φύλακα και έναν οδηγό φορτηγού και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε δύο νταλίκες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν εκρηκτική ύλη για την επίθεση, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιά επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρατήριο βενζίνης και ο χώρος στάθμευσης ανήκει σε στενό οικογενειακό πρόσωπο του στελέχους της Greek Mafia, Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος δολοφονήθηκε το Πάσχα του 2022.

Στην ομάδα του προσώπου αυτού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανήκαν οι Βασίλης Ρουμπέτης και Διονύσης Μουζακίτης που δολοφονήθηκαν πριν λίγες μέρες στον Κορυδαλλό.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2023 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις