Logo

Χαϊδάρι: Έκρηξη χειροβομβίδας σε όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου [φωτο]



 
 

Έκρηξη χειροβομβίδας σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου που υπηρετεί στις φυλακλες Κορυδαλλού, σημειώθηκε στις 05.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Χαϊδάρι.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο πάρκινγκ στην οδό Ρόδου 12 και από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Επίσης ελαφρότερες ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ, που ερεύνησε τον χώρο, περισυνέλεξε από το σημείο υπολείμματα χειροβομβίδας αμυντικού τύπου και συγκεκριμένα την περόνη και τον μοχλό οπλίσεως, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Ένας γείτονας ανέφερε στο Open, ότι «γύρω στις 4:45, κοιμόμασταν και ξαφνικά άρχισε ο σκύλος μας να είναι πολύ ανήσυχος, παραπάνω από το κανονικό. Αυτό το κάνει όταν αισθάνεται παρουσία έξω από το σπίτι μας. Μας ξύπνησε γιατί γάβγιζε πάρα πολύ και έπειτα από πέντε λεπτά ακούστηκε κάτι σαν έκρηξη. Όχι όμως πολύ έντονη. Σαν να έσκασε γκαζάκι. Αλλά ήταν αρκετή να σε ξυπνήσει. Δεν δώσαμε πολύ σημασία, όμως ο σκύλος μας συνέχιζε να είναι ανήσυχος. Τελικά σηκωθήκαμε, βγήκαμε έξω και είδαμε να φτάνουν πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομία».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής και ερευνάται το κίνητρο της επίθεσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-7-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις