Logo

Έδεσσα: Πέντε νεκροί κι ένας τραυματίας σε τροχαίο



 
 

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, προσέκρουσε σε νταλίκα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες πέρασε, άγνωστο για ποιο λόγο, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη νότια παράκαμψη της Έδεσσας και μπήκε κυριολεκτικά κάτω από την νταλίκα. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν τραγικό θάνατο και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ, ενώ τραυματίστηκε κι ο οδηγός της νταλίκας.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, ενώ για την ανάσυρση των σορών των επιβατών κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας. Σύμφωνα  με σχετικές πληροφορίες, και οι πέντε νεκροί, όλοι τους αλβανικής καταγωγής, εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

«Σήμερα (18 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 17.50, στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα (οδηγός και 4 επιβάτες), συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των 5 επιβαινόντων του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ.Φ. οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-7-2023 από directNEWS.gr πηγή: newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις