Logo

Τέταρτο θύμα από την Κακοκαιρία Daniel – Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό



 
 

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού που ήταν αγνοούμενος.

Τον 49χρονο εντόπισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένο από φερτά υλικά σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα της σαρωτικής επέλασης της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει τη χώρα μας που πλήττει τη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας.

Χθες το βράδυ η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη συμπολίτης μας, που καταπλακώθηκε από το όχημά του στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Ο 82χρονος, που ήταν αγνοούμενος το απόγευμα της Τετάρτης, ανασύρθηκε νεκρός από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, εντοπίστηκε νεκρή και μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας, ενώ την Τρίτη ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στον Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση του νερού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-9-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις