Logo

Άρτα: Ο 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του [βίντεο]



 
 

Σε ένα μαντρί βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί μαζί με τον πατέρα του από την περασμένη Τετάρτη. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας του και λίγο αργότερα ο γιος φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος τον σκότωσε.

Στις 12:00 το μεσημέρι ένας κτηνοτρόφος ειδοποίησε τις αρχές ότι στο ποιμνιοστάσιο του στο Δασοχώρι Φωκίδος βρίσκεται ένας νεαρός σε άσχημη κατάσταση. Στη στάνη έφτασαν αστυνομικοί και άκουσαν τον 38χρονο, τον οποίο αναζητούσαν να τους λέει ότι σκότωσε τον πατέρα του, καθώς ο ίδιος πρώτα, προσπάθησε να τον χτυπήσει με μία πέτρα.

Ο 38χρονος υπέδειξε το σημείο στην Άνω Σεργούλα, όπου βρισκόταν το πτώμα, όπου οι αστυνομικοί το εντόπισαν σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το ποιμνιοστάσιο που βρέθηκε ο 38χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε τουλάχιστον ένα χτύπημα στο κεφάλι από πέτρα.

Ο πατέρας είχε ταξιδέψει την περασμένη Τετάρτη από την Άρτα στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο, καθώς ο 38χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος με το δικό του αυτοκίνητο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-9-2023 από directNEWS.gr πηγή: ΕΡΤ


Τελευταίες Ειδήσεις