Logo

Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου



 
 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος πιλότος του ελικοπτέρου Agusta-109c, Μιχάλης Λάμπος, που κατέπεσε την Πέμπτη στην παραλία Αχλάδι στην Βόρεια Έυβοια.

Η άτρακτος του μοιραίου ελικοπτέρου, σύμφωνα με το evima.gr, εντοπίστηκε από δύτες του Λιμενικού σε βάθος 52 μέτρων.

Ήδη οι δύτες ανέσυραν από την άτρακτο του Agusta-109c τη σορό ενός άνδρα. Οι έρευνες του λιμενικού σώματος στο σημείο του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε χάθηκε από το ραντάρ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου, απογειώθηκε από τις Αφίδνες με προορισμό τον Βόλο, δηλώνοντας ότι θα κάνει πέρασμα από το Μαντούδι. Ωστόσο, στις 9:00 το πρωί ανέφερε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι λόγω καιρού. Στις 10 το πρωί δήλωσε ότι θα απογειωθεί από Μαντούδι για Βόλο και ότι θα πραγματοποιήσει πτήση χαμηλού ύψους. Λίγα λεπτά αργότερα κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου της Βόρειας Εύβοιας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-9-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις