Logo

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης



 
 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσε, την Τρίτη το πρωί, μέσω των δικηγόρων του, υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το υπό δικαστική διερεύνηση σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, “με το υπόμνημα ζητείται ενόψει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η διασταύρωση της λίστας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την ΕΥΠ για να αποδειχθεί ποιοι από τους στόχους του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Να εξακριβωθεί δηλαδή αν υπήρξε και λειτούργησε κοινό κέντρο παρακολουθήσεων”.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι “η έρευνα για τη σχέση Predator και ΕΥΠ είχε ζητηθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, που είχε κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών”.

Εξάλλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, μετά από τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο τελευταίος ενώπιον της επιτροπής LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας για τις υποκλοπές και το Predator δέχθηκε απειλές από κυβερνητικά στελέχη και είναι στοχοποιημένος .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις