Logo

Γκάζι: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες έξω από κέντρο διασκέδασης [βίντεο+φωτο]



 
 

Τρία άτομα τραυματίστηκαν το Σάββατο το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι, όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι από επιβαίνοντες σε μάυρο τζιπ.

Οι τραυματίες ηλικίας 33, 28 και 24 αντίστοιχα που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα δύο από τα θύματα είναι αδέλφια.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τη σύλληψη του δράστη.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα θύματα είχαν ταξιδέψει από την Κρήτη για να παραβρεθούν σε μπάτσελορ πάρτι, στη συνέχεια και μετά από ξενύχτι βρέθηκαν στο Γκάζι και κάθισαν σε πιτσαρία, δίπλα από γνωστό κλαμπ. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά τους το μαύρο τζιπ και άγνωστο λόγο οι επιβαίνοντες λογομάχησαν με την παρέα των Κρητικών. Στη συνέχεια δύο άτομα κατέβηκαν από το όχημα και ο ένας έβγαλε όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί.

Αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ.

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2023 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις