Logo

Με φίμωτρο στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος που επιτέθηκε στην Πρόεδρο [βίντεο]



 
 

Με φίμωτρο μεταφέρθηκε στο δικαστήριο του Λας Βέγκας για να του ανακοινωθεί η ποινή ο 30χρονος κατηγορούμενος Deobra Redden, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε επιτεθεί στην Πρόεδρο επειδή αποφάσισε να τον καταδικάσει.

Ο 30χρονος εκτός από το φίμωτρο ήταν αλυσοδεμένος και αστυνομικοί υπάλληλοι ήταν συνεχώς δίπλα του.

Η δικαστής Mary Kay Holthus του επέβαλε τελικά για απόπειρα κλοπής και ενδοοικογενειακή βιαιοπραγία εκτιτέα ποινή φυλάκισης 19 έως 48 μήνες, λέγοντας : «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αλλάζω ή τροποποιώ την ποινή που σκόπευσα να επιβάλλω την περασμένη εβδομάδα, προτού με διακόψουν οι ενέργειες του κατηγορουμένου».

Μετά την επίθεση κατά της Προέδρου στην αίθουσα του δικαστηρίου, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από 105 εκατομμύρια φορές, ο Redden αντιμετωπίζει δεκατρείς νέες κατηγορίες για τις οποίες θα δικαστεί στο προσεχές μέλλον από άλλο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα τώρα κατηγορείται για εξαναγκασμό με βία, εκβιασμό, εκφοβισμό δημόσιου λειτουργού με απειλή βίας, αδιαφορία για την ασφάλεια προσώπου με αποτέλεσμα σημαντική σωματική βλάβη, σωματική βλάβη από επιτηρούμενο ή αποφυλακισμένο κ.α.

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-1-2024 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταίες Ειδήσεις