Logo

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκρός με 97 σφαίρες ο Βαγγέλης Ζαμπούνης [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι δράστες δολοφόνησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τον 44χρονο "βαρώνο της νύχτας" Βαγγέλη Ζαμπούνη, σε ενέδρα που έστησαν έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο, στην συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φρατζή.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, συνέλεξαν 97 κάλυκες διαμέτρου 7,62mm που άφησαν πίσω τους τα καλάσνικοφ των δολοφόνων.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ένα ακόμα "συμβόλαιο θανάτου" που υλοποιήθηκε στο χώρο της νύχτας και της Greek Mafia.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό συνέβη στη 01:55 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι δράστες – εκτιμάται ότι ήταν 3-4 άτομα- επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας Lexus, προσέγγισαν το θύμα, τη στιγμή που είχε εξέλθει από το πρατήριο υγρών καυσίμων και ειχε επιβιβαστεί στο υπ’ αριθ. IPA- 8046 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMW (θωρακισμένο) και με τη χρήση πολεμικού τυφεκίου, πυροβόλησαν σε βάρος του, με αποτέλεσμα vα τραυματιστεί θανάσιμα.

Το θύμα οπλοφορούσε, ωστόσο αιφνιδιάστηκε από τους δράστες και δεν πρόλαβε να αμυνθεί.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του Ζαμπούνη, που στην "πιάτσα" ήταν γνωστός με το όνομα "ζαμπόν" είχε γίνει και άλλη δολοφονική επίθεση το 2018 στον Πειραιά στην Ακτή Κονδύλη.

Τότε, οι δράστες τον είχαν πυροβολήσει πάλι με καλάσνικοφ, ωστόσο το όπλο έπάθε εμπλοκή με απότέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. 

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για ένα ακόμα "συμβόλαιο θανάτου" στο πλαίσιο ξελαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ "νονών" στο χώρο της νύχτας.

Το θύμα έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ως επικεφαλής μεγάλης ομάδας εκβιαστών για σωρεία επιθέσεων.

Σημειώνεται, ότι το αυτοκήντο των δραστών, που είχε κλαπεί, βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις