Logo

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο [βίντεο]



 
 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ανακοινωσε με βίντεο που ανήρτησε η ίδια ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλεται σε χημειοθεραπεία.

Το σχετικό βίντεο αποτελεί την πρώτη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της μετά από 2 μήνες απόλυτης σιωπής.

Η Κέιτ Μίντλετον, με αυτό τον τρόπο έδωσε τέλος στα σενάρια συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που την υποχρέωσαν να απουσιάζει από τα επίσημα καθήκοντα της.

Στο συγκινητικό βίντεο, η Κέιτ, σύζυγος του Βρετανού διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, δήλωσε ότι ενώ η κατάστασή της αρχικά θεωρήθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία και ότι πρόκειται για κάτι καλοήθες, μετά από την εγχείρηση στην κοιλιά ,στην οποία υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνος. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε βρίσκεται στα «πρώτα στάδια» της προληπτικής χημειοθεραπείας.

Μεταξύ άλλων η Κέιτ σημείωσε: «Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων».

Στο βίντεο η Κέιτ δεν επιβεβαίωσε πότε θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα της, αν και, όπως σημειώνουν διάφοροι ειδικοί, είναι απίθανο αυτό να συμβεί πριν από το Πάσχα. Παρά ταύτα στο μήνυμα της ανέφερε πως: «Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-3-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις