Logo

Δολοφονία 28χρονης: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος κατηγορούμενος – Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»



 
 

O 39χρονος εντοπίστηκε στις δύο μετά τα μεσάνυχτα πεσμένος στο πάτωμα σε θάλαμο όπου κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες στο λαιμό του, είχε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία. Αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης –ΚΑΡΠΑ-, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Έξι μέρες μετά την γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη. Πολλά είναι τα ερωτήματα για τα οποία αναζητούνται απαντήσεις. Πιθανότατα στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του 2021 για τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Σε ό, τι αφορά την φράση του τηλεφωνητή στην 28χρονη ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», αρμόδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι «το περιπολικό γίνεται οποιοδήποτε όχημα όταν πολίτες χρειάζονται βοήθεια». Ανάμεσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι η οδηγία του υπουργείου να εξασφαλίζεται η μεταφορά και διαμονή της γυναίκας που έκανε την καταγγελία σε ασφαλή χώρο, όπως έγινε προχθές μετά την καταγγελία γυναίκας στην Αρκαδία.

Το 2023 σχηματίστηκαν 13.000 δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία. Κάθε μέρα καταγράφονται 40 καταγγελίες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2024 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις