Logo

Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου για απειλή [βίντεο]



 
 

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προχώρησε η αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Ο Κώστας Γαργάλας που ξυλοκοπήθηκε πρόσφατα από τον δημοτικό σύμβουλο του Αχιλλέα Μπέου, τον Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε χθες φραστική επίθεση ενώ βρισκόταν στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το gegonota.news ο Αχιλλέας Μπέος την Τρίτη, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, είπε στον κ. Γαργάλα: «Εσύ βάλε μυαλό», γεγονός που εκλήφθηκε ως απειλή εναντίον του από όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης και όχι μόνο από τον ίδιο.

Ακούστε όσα είπε στον κ. Γαργάλα στο 18:20:

Με αυτή τη φράση κρίθηκε πως ο Μπέος επιβράβευσε την συμπεριφορά του Β. Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού. Ο κ. Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε την μήνυση γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Ακολούθησε η σύλληψη του Αχ. Μπέου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (5/4) μασκοφόρος τραμπούκος του Μπέου εισέβαλε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) και επιτέθηκε χτυπώντας με γροθιές στο πρόσωπο τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Μετά την επίθεση κάποιοι από τους παρόντες κυνήγησαν τον μασκοφόρο, τον έπιασαν στις σκάλες και όταν του έβγαλαν τη μάσκα αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2024 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις