Logo

Μενίδι: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά - Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος [βίντεο]



 
 

Μία 40χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη το πρωί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της, στο πεζοδρόμιο, στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα που είναι Αλβανικής καταγωγής είχε ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τη βίαιη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της, ηλικίας 50 ετών. Συγκεκριμένα το θύμα τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλει εναντίον του μηνύσεις.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στις 3/4/2013. Ακολούθησε στις 19/9/2022 δεύτερη μήνυση σε βάρος του 50χρονου, για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ της είχε δοθεί και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα εκείνο το χρονικό διάστημα υπήρχε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο 40χρονος απαγορευόταν να μένει μαζί της, ωστόσο η ίδια του επέτρεπε να βρίσκεται στο σπίτι από το 2018.

Τελευταία μήνυση σε βάρος του ήταν πριν από δέκα περίπου μέρες, την Τρίτη του Πάσχα 7/5, όταν και συνελήφθη ενώ η δικάσιμος είχε οριστεί γι αύριο Παρασκευή 17/5. Οι αστυνομικοί, είχαν δώσει στο θύμα κωδικό για πρόσβαση στην εφαρμογή panic button κι ενημερώθηκε και για την μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας, με την ίδια να δηλώνει πως δεν επιθυμούσε να πάει.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος συνελήφθη.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις