Logo

Μενίδι: Ο 50χρονος δράστης ήταν στον τόπο του εγκλήματος για να έχει οπτική επαφή [βίντεο]



 
 

Ο 50χρονος δράστης που δολοφόνησε την Πέμπτη το πρωί με 10 μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο Μενίδι την εν διαστάσει σύζυγό του κυκλοφορούσε για αρκετή ώρα στο χώρο του εγκλήματος, όταν εκεί είχαν σπεύσει αστυνομικοί και δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών.

Ειδικότερα μία αυτόπτης μάρτυρας ανέφερεπως ο σύντροφος της είδε τον δράστη την ώρα που υπήρχαν στην περιοχή τηλεοπτικά κανάλια: «Ο φερόμενος ως δράστης περιφερόταν από τις 08:00 το πρωί στην οδό Σωκράτους κάτω από τα μάτια των αστυνομικών, του ΕΚΑΒ και των τηλεοπτικών καναλιών».

«Δεν τον πήρε κανείς είδηση, τον είδε ο σύντροφός μου που δουλεύει κοντά σε μία οικοδομή. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης περιφερόταν αμήχανα πάνω – κάτω στο στενό, δηλαδή μέχρι το σημείο που είχε οπτική επαφή με τον τόπο του εγκλήματος, ενώ μιλούσε όλη την ώρα στο τηλέφωνο» πρόσθεσε.

«Εγώ βρισκόμουν στο σημείο του εγκλήματος μέχρι που ήρθε μία κοπελίτσα, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν η κόρη της 40χρονης. Ήθελε να δει εάν ήταν η μαμά της, έδειξε τη φωτογραφία στους αστυνομικούς και εξακριβώθηκε πως ήταν ο γονιός της. Δεν είδε τον μπαμπά της, όμως, γιατί κρυβόταν στη γωνία» υποστήριξε η μάρτυρας.

Αμετανόητος ο δράστης

Την ίδια στιγμή ο 50χρονος δράστης εμφανίστηκε αμετανόητος ομολογώντας ότι είχε στήσει καρτέρι στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και όταν την είδε να διασχίζει τον δρόμο την πλησίασε και άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Το σκέφτηκα πολύ καλά και το αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ. Ήξερα τι ώρα πηγαίνει στο κατάστημα που δουλεύει και χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι και πήγα στο σημείο από το οποίο ήξερα ότι θα περνούσε για να πάει στη δουλειά της. Μόλις είδα ότι φθάνει, την πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή. Μετά έφυγα από εκεί με τα πόδια πήγα για δύο ώρες να κοιμηθώ σε ένα ξενοδοχείο και όταν έφυγα από εκεί έψαξα να βρω αλκοόλ ήπια, και άρχισα να περιπλανιέμαι μέσα στους δρόμους. Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook».

Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Ο κατηγορούμενος το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια πέρασε το γραφείο του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 20-5-2024.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις