Logo

Ψυχικό: Πάνω από 35 διαμπερή τραύματα στη σορό του τοπογράφου – Με δύο όπλα η εκτέλεσή του



 
 

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά χρησιμοποίησε δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια.

Οι αρχές εστιάζουν στην επαγγελματική δράση του θύματος σε Μύκονο, Ίο και Πάρο, για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ από σήμερα ξεκινά ο κύκλος των καταθέσεων από γνωστούς και συνεργάτες του θύματος.

Ο συνέταιρος του τοπογράφου φέρεται προφορικά να δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε αναλυτικά τα πρότζεκτ τα οποία αναλάμβανε η εταιρεία τους, καθώς ο ίδιος ασχολούνταν κυρίως με διοικητικά θέματα του γραφείου. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του θύματος φέρονται να αγνοούν τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας.

Οι αρχές εξετάζουν πάντως αν το θύμα με τις κινήσεις του, τις τοπογραφικές μελέτες του ή τις εξαγορές ακινήτων, που έκανε για μεγάλους επιχειρηματίες, εργολάβους και μεσίτες, είχε ενοχλήσει τα συμφέροντα κάποιου ανταγωνιστή, αναζητώντας στους 15 τελευταίους φακέλους με υποθέσεις του πληροφορίες, οι οποίες ίσως ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του δολοφόνου του ή του ηθικού αυτουργού που έδωσε εντολή για το έγκλημα.

Δεκάδες κάμερες έχουν πάντως καταγράψει τις κινήσεις του εκτελεστή πριν και μετά την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου. Σε οπτικό υλικό φάνηκε εξάλλου ότι ο δράστης κινούνταν μόνος, με σκούτερ περιμετρικά της τεχνικής εταιρείας, αλλάζοντας συνέχεια θέσεις, περιμένοντας το θύμα του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τα βίντεο, η μηχανή του δράστη ήταν κάτω από τα γραφεία της εταιρείας την Δευτέρα, και πιθανότατα να ήταν και τις προηγούμενες ημέρες εκεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2024 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ


Τελευταίες Ειδήσεις