Logo

Λασίθι: Σκότωσε κατά λάθος συγγενή του σε γλέντι - Παραδόθηκε ο 32χρονος



 
 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 32χρονος άνδρας που τραυμάτισε θανάσιμα μετά από πυροβολισμό τον 36χρονο μπατζανάκη του που βρισκόταν στην ίδια εκδήλωση στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

Ο δράστης φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς, με πιστόλι. Μία από τις σφαίρες πέτυχε τον 36χρονο στη θωρακική χώρα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου και έχει αποδεχθεί την τέλεση της πράξης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη χθες (03.07.2024) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, χθες (03.07.2024) απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο 32χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπών πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου συνελήφθη ο 32χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2024 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις