Logo

Λ. Αλεξάνδρας: Πυροβολισμοί μεταξύ οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ – Τρεις τραυματίες



 
 

Συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών στην οδό Τσόχα, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19:05, 13/7). Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ενώ έγιναν δεκάδες προσαγωγές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο σοβαρό οπαδικό επεισόδιο, ο ένας τραυματίας 38 ετών, ελληνικής καταγωγής, έχει δεχθεί πυροβολισμό στο αριστερό πόδι, ενώ ένας 22χρονος φέρει εκδορές στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι πληροφορίες από την ίδια πηγή αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των τραυματιών, οι οποίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Παράλληλα, ένας 25χρονος Έλληνας τραυματίστηκε από ξυλοδαρμό στο ίδιο αιματηρό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 72 προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο, με στόχο να συλληφθούν οι δράστες, το όπλο των οποίων αναζητείται επίσης.

Σημειώνεται πως στις 21:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Λάρνακας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-7-2024 από directNEWS.gr πηγή: ΕΡΤ


Τελευταίες Ειδήσεις