Logo

Κέρκυρα: Νεκρός με τραύμα στην πλάτη βρέθηκε 68χρονος



 
 

Τραγωδία στο Πέραμα της Κέρκυρας, με έναν 68χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με θανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Την αστυνομία ειδοποίησε η 11χρονη κόρη του θύματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προσαχθεί η σύζυγος του θύματος στην Ασφάλεια Κέρκυρας στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρό κοριτσάκι, παιδί του ζευγαριού, τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στο 100 και επί τόπου έφτασαν αμέσως αστυνομικοί, ενώ αυτή την ώρα καταφτάνει και ο ιατροδικαστής Κέρκυρας για να εξετάσει επί τόπου το σκηνικό του φονικού.

Μέσα στο σπίτι βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας και της σήμανσης, οι οποίοι καταγράφουν τα στοιχεία που θα δώσουν φως στην υπόθεση, ενώ αναζητούνται και καταθέσεις από γειτονικά σπίτια στο πλαίσιο της έρευνας.

Εν τω μεταξύ η σύζυγος του 68χρονου είναι μία 49χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία, που διαμένει τουλάχιστον δύο δεκαετίες στην Κέρκυρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία xρόνια υπήρξαν αρκετές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και από τον άνδρα και από τη γυναίκα, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις τόσο μετά απο καταγγελία του άνδρα όσο και της γυναίκας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-9-2024 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις