Logo

Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας



 
 

Ένας 29χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης μέσα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος κρατούμενος φέρεται να απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας τα ρούχα του, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του για φθορές σε περιπολικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο 29χρονος αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα 11 κρατούμενους.

Το ερώτημα λοιπόν είναι οι συγκρατούμενοί του δεν αντέδρασαν την ώρα της αυτοχειρίας;

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα 11 κρατούμενους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις