Logo

Ρέθυμνο: 87χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και μετά αυτοπυροβολήθηκε



 
 

Ένας 87χρονος άνδρας από το Ρέθυμνο σκότωσε, το Σάββατο το πρωί, την 85χρονη σύζυγό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patris.gr, ο ηλικιωμένος βρισκόταν με τη γυναίκα του στο δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλευόταν η ίδια, όταν ο 87χρονος έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε. Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και κατέληξε ακαριαία.

Στη συνέχεια, στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός. Ο γιος του ζευγαριού ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ γιατροί και νοσηλευτές και νοσηλεύτριες έτρεχαν έντρομοι, όπως επίσης και οι ασθενείς από τους διπλανούς θαλάμους.

Σημειώνεται, πως στο ίδιο δωμάτιο δεν νοσηλευόταν άλλος ασθενής πέραν του θύματος.

Ο 87χρονος άνδρας διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ, όπου κατέληξε τρεις ώρες  μετά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2025 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις