Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου με θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι.
Το ανήλικο αγόρι από το Λουτράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.
Την ίδια ώρα, ένας ακόμα 17χρονος εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο Λουτρακίου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.
Αρχικά ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα προέρχονταν από αιχμηρό αντικείμενο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Την ίδια ώρα, ούτε ο αδελφός του 17χρονου που έχασε τη ζωή του έχει πει στην ΕΛ.ΑΣ το τι συνέβη και κατέληξε ο αδελφός του.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα ότι ο 17χρονος και ο 19χρονος να συνεπλάκησαν μεταξύ τους και ο τραυματίας να το αποκρύπτει.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2026 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ