Logo

Σέξι ασκήσεις !



 
 

sxxrcs_17-2-2011Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η άσκηση αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση - και τη διάθεση μας γενικότερα - ενώ βελτιώνει και τη γενικότερη υγεία μας. Παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να μην πηγαίνουμε στο γυμναστήριο.

Όμως μπορείτε να κάψετε θερμίδες απλώς και μόνο χορεύοντας σε αισθησιακούς ρυθμούς.

Ξεκινήστε τώρα και απολαύστε το!

«Οι σέξι ασκήσεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με το σώμα μας με έναν αισθησιακό τρόπο, έτσι ώστε να αισθανόμαστε πιο δεκτικοί και να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για το σεξ», λέει η Μαριάν Μπράντον, κλινικός ψυχολόγος και θεραπεύτρια σεξ.

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο σέξι ασκήσεις που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά – με περισσότερους από έναν τρόπο!

Χορός σε στύλο (Pole dancing)

O χορός σε στύλο δεν είναι πλέον μόνο για τις εξωτικές χορεύτριες, καθώς σε όλη τη χώρα έχουν εμφανιστεί ειδικές τάξεις που προσφέρουν μαθήματα, χωρίς να θεωρείται απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία. Ο χορός σε στύλο διδάσκεται σε πολλά ιδιωτικά στούντιο, καθώς και σε γυμναστήρια μεγάλων αλυσίδων.

Για τις γυναίκες με εξασθενημένη λίμπιντο, μπορεί ακόμα και να ενεργήσει ως θεραπεία. «Το συστήνω συχνά στους ασθενείς μου», λέει η Μπράντον.

Απλά μην περιμένετε να είναι το πιο εύκολο πράγμα που έχετε κάνει ποτέ! Οι συνεδρίες μπορεί να περιλαμβάνουν πολλές ώρες δυναμωτικών ασκήσεων και πολλές… τούμπες, μέχρι τουλάχιστον να αποκτήσετε μια σχετική εμπειρία.

Μαθήματα Salsa

Ανεβείτε στην πίστα για καυτά μαθήματα salsa και κάψτε 200 θερμίδες μέσα σε μισή ώρα! Δεν χρειάζεται να είστε φοβερή χορεύτρια, καθώς στις τάξεις που διδάσκουν αυτό τον χορό, συμμετέχουν άτομα κάθε επιπέδου.

Επιπλέον, μια άσκηση, κατά την οποία μπορείτε να φορέσετε ένα όμορφο φόρεμα και τα σέξι ψηλοτάκουνά σας, δεν ακούγεται και τόσο κακή ιδέα!

Εάν δε, θέλετε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας, πάρτε τον σύντροφό σας και κάντε μαζί μαθήματα salsa ως ζευγάρι. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που δοκιμάζουν κάτι νέο μαζί, αποκομίζουν μεγάλα οφέλη τόσο εντός όσο και εκτός της κρεβατοκάμαράς τους!

Χορός της κοιλιάς

Το μήνυμα που δίνει αυτού του είδους η άσκηση είναι να αγαπάτε το σώμα σας όπως κι αν είναι.

Φορέστε λοιπόν την κατάλληλη ενδυμασία και λικνιστείτε στους ρυθμούς της αραβικής μουσικής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάψετε έως και 350 θερμίδες σε μια ώρα!

«Επιπλέον, για κάποιον που δεν νιώθει αρκετά άνετα με το να αιωρείται γύρω από έναν στύλο (pole dancing), αυτός μπορεί να είναι ένας πιο μετριοπαθής τρόπος για να κάνει σέξι ασκήσεις», λέει η Μπράντον.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις