Logo

Ξεπέρασε την κλειστοφοβία της σε κάδο σκουπιδιών !



 
 

ntg_19-2-2011Ένα κορίτσι που έπασχε από κλειστοφοβία κατάφερε τελικά να νικήσει τον φόβο της όταν η μητέρα της την έβαλε σε έναν… κάδο σκουπιδιών!

Η Κίρστι Νίκολσον, 23 ετών, η οποία εργάζεται πλέον σε τσίρκο ως τζίνι που βγαίνει μέσα από ένα μπουκάλι, έπασχε από τρομερή κλειστοφοβία από τότε που ήταν έξι ετών.

Η κατάστασή της χειροτέρευσε ακόμα περισσότερο όταν της είπαν ότι προκειμένου να μπορέσει να κάνει το επάγγελμα των ονείρων της, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την απίστευτη ευελιξία της για να χωρέσει σε ένα μικρό βάζο.

Προκειμένου να βοηθήσει την Κίρστι να ξεπεράσει τον φόβο της, η μητέρα της, Άλισον,  την ανάγκασε να μπει σε έναν παράλογα μικρό κάδο σκουπιδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να σταματήσει την κόρη της από το να επιδεικνύει συνεχώς το ταλέντο της, καθώς η Κίρστι εξασκείται συνεχώς, μπαίνοντας σε κάδους, ντουλάπια, ακόμα και κλουβιά πουλιών, σοκάροντας τους πάντες!

ncg_19-2-2011«Πάντα ήμουν πολύ ευέλικτη, αλλά με τρομοκρατούσαν οι μικροί χώροι . Έτσι, όταν μου είπαν ότι αν ήθελα να πάρω τη δουλειά που επιθυμούσα, θα έπρεπε να κάνω το κορίτσι που βγαίνει μέσα από ένα μπουκάλι, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να το κάνω», δήλωσε η Κίρστι και προσέθεσε: «Δεν έχανα παράσταση από τότε που ήμουν επτά ετών, γι 'αυτό και το όνειρό μου ήταν κάποια μέρα να μπορέσω να συμμετάσχω κι εγώ στο τσίρκο. Δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που μια μέρα, η μητέρα μου σκέφτηκε να κάνω εξάσκηση στο σπίτι κι έτσι άρχισε να με αναγκάζει να μπαίνω σε κάδους σκουπιδιών και καλάθια».

«Όσο περισσότερο το έκανα, τόσο πιο εύκολο γινόταν», είπε. Η ιδέα όμως που είχε η Άλισον για να βοηθήσει την κόρη της να ξεπεράσει το φόβο της, γύρισε γρήγορα εναντίον της, καθώς έκτοτε η Κίρστι της κάνει διαρκώς πλάκες, τρομάζοντας την ανυποψίαστη μητέρα της κάθε φορά που πάει να ανοίξει κάποιο ντουλάπι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Γατάκι - Χουντίνι !


Τελευταίες Ειδήσεις