Logo

Πόσα κέρδισε η Μπρίτνεϋ από το νέο της βίντεο-κλιπ



 
 

brtnmn_23-2-2011Η Μπρίτνεϋ Σπίαρς έλαβε μισό εκατομμύριο δολάρια από τη διαφήμιση διαφόρων προϊόντων στο νέο μουσικό βίντεό  της, όπως γνωστοποιήθηκε χθες.

Οι εταιρείες φέρεται να έχουν καταβάλει συνολικά 500.000 δολάρια στην πριγκίπισσα της ποπ, προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα τους στο βίντεο - κλιπ για το νέο της τραγούδι “Hold It Against Me” .

To βίντεο - κλιπ, διάρκειας 4,5 λεπτών, δείχνει την Μπρίτνεϋ να εμφανίζεται στην οθόνη μιας τηλεόρασης Sony και να φοράει μια σκιά ματιών γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Δείχνει επίσης την τραγουδίστρια να κάθεται μπροστά σε έναν υπολογιστή και να περιηγείται στην ιστοσελίδα ευρέσεως ερωτικού συντρόφου, PlentyOfFish, ενώ απ’ το βίντεο - κλιπ της δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά κι η διαφήμιση της δικής της σειράς αρωμάτων.

Η ιστοσελίδα  PlentyOfFish.com φημολογείται ότι κατέβαλε το ποσό των 200.000 δολαρίων στη Μπρίτνεϋ για την διαφήμισή του, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω ιστοσελίδα εμφανίζεται σε μουσικό βίντεο, καθώς έχει διαφημιστεί και στο βίντεο - κλιπ της Lady Gaga, “Telephone”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Το νέο, αμφιλεγόμεν βίντεο - κλιπ της Μπρίντεϋ Σπίαρς


Τελευταίες Ειδήσεις