Logo

Βίβιαν Γουέστγουντ : ''Βρες μια ζωή''



 
 

viviane1_23-2-2011Δικό της show στην τηλεόραση θέλει η σχεδιάστρια μόδας Βίβιαν Γουέστγουντ. Μάλιστα, έχει βρει τον τίτλο και έχει σχεδιάσει το «κόνσεπτ» της εκπομπής, μέχρι την τελευταία  λεπτομέρεια. 

«Get A Life» («Βρες μια ζωή») θα είναι ο τίτλος της και θα ασχολείται με τη ζωή στο παρόν και στο μέλλον.

Η τηλεοπτική ιδέα της Βίβιαν Γουέστγουντ βασίζεται στην πεποίθησή της, ότι ο άνθρωπος είναι ένα απειλούμενο είδος και συνεπώς έχει καθήκον να προσπαθεί για τη βελτίωση της δικής του ζωής άλλα και των επερχόμενων γενεών.

Έτσι, το show που οραματίζεται θα κινείται σε δύο επίπεδα. Το ένα θα αφορά τι θα κάνουν στη ζωή τους οι μελλοντικές γενιές και το δεύτερο τι κάνουμε τώρα με τις δικές μας ζωές.

Τα παραπάνω προκύπτουν από δηλώσεις της σχεδιάστριας, η οποία δεν παρέλειψε να εκφέρει την άποψή της  για την τέχνη και τους καλλιτέχνες του σήμερα.

«Δεν υπάρχει πρόοδος στην τέχνη, είναι όλα διαφορετικές ματιές μιας εικόνας του παρελθόντος» είπε και πρόσθεσε: « Το ζητούμενο στην τέχνη είναι να λες την αλήθεια και δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλλιτέχνης σήμερα -ούτε ένας- που να το κάνει. Όλοι λένε ψέματα. Κανείς δεν είναι αρκετά πειθαρχημένος έτσι ώστε να δει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Είναι όλοι τους πολύ επιεικείς με τους εαυτούς τους και βαρετοί.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις